Babičkina sacherka


             Potrebujeme: 

  • 5 vajec                                                             
  • 1 hrnček polohrubej múky 
  • 1 hrnček kryštálového cukru
  • 1 hrnček granka
  • 3/4 hrnčeka oleja
  • 1 prášok do pečiva

              Plnka: 

  • 20 dkg čokolády
  • 1 šľahačka 
Babičkina sacherka
Babičkina sacherka

Všetko spolu dobre vymiešať, rozotrieť na vymastený a posypaný (alebo pečiacim papierom vystlaný) plech a upiecť na 180°C

Príprava plnky: Čokoládu rozpustiť, pridať šľahačku a krátko povariť. Nechať v chladničke celkom schladiť a potom vyšľahať na parížsky krém,

Upečené poliať menším pol hrnčekom kávy s rumom a potrieť lekvárom.

Prekrojiť na dve polovice, na jednu natrieť polovicu plnky, na to druhá polovica a znova plnka. Schladiť.


© 2016 FANY-recepty. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky