Karfiolová ryža

Zdravá príloha plná vitamínov, minerálov a vlákniny a neobsahuje takmer žiadne sacharidy.

Potrebujeme:

  • pol hlavičky čerstvého karfiolu
  • 1 lyžica olivového oleja
  • soľ a korenie na dochutenie
  • petržlenová vňať na dozdobenie

Postup:

Karfiol očistíme, umyjeme a nastrúhame na hrubšom strúhadle, aby nám vznikli drobence ako ryža. Na panvici zohrejeme olej, pridáme soľ a korenie, chvíľu popražíme a vložíme nastrúhaný karfiol. Za občasného premiešania restujeme cca 5 minút. 

Jednoduchá, rýchla a chutná príloha k inej zelenine, alebo aj k mäsu. 

© 2016 FANY-recepty. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky