Tekvicovo-medový koláč

Potrebujeme:
- 1 hrnček tekvicového pyré (uvarená a rozmixovaná maslová tekvica alebo hokaido
- 1 hrnček celozrnnej múky
- 1 PL špaldovej múky
- 5 PL lyžíc cukru, najlepšie trstinového
- 5 PL medu
- 2 čajové lyžičky škorice
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- 1 čajová lyžička perníkového korenia
- 4 PL mlieka
- 4 PL roztopenej hery alebo kokosového oleja
Suché suroviny zmiešame, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vylejeme do menšieho plechu, alebo tortovej formy vystlanej pečiacim papierom.
Pečieme pri 180 st. cca 30 min.
Necháme vychladnúť a podávame s ovocím, ovocnou šťavou, alebo šľahačkou.